Kompatibilní verze
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gaspacho
- 150 g di barbabietola, sbucciata, a pezzi
- 80 g di mela Granny Smith (½ mela circa)
- 10 g di scalogno
- 1 gambo di cerfoglio fresco
- 15 g di succo di limone
- 130 g di yogurt greco
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
Mousse
- 100 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 80 g di formaggio di capra, freddo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- 6 gherigli di noci tritati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 536 kJ / 129 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Gazpacho
15min
Gazpacho indiano
2h 10 min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10min
Cruditè di verdure con salsa alla panna acida
20min
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10 min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
1h
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13h
Hummus di barbabietole
25 Min
Hummus di barbabietola (vegan)
15min