Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di bulbo di finocchio, le parti più tenere, a pezzi
- ½ mela Granny Smith, a pezzi
- 20 g di cipollotto
- 25 g di mollica di pane
- 1 cucchiaio di aceto di Sherry
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di anice in polvere (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- 125 g di brodo vegetale freddo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 223 kJ / 53 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di zucca e porri
45min
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di zucca e mela cotogna
1h
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Vellutata di broccoli raw
25 min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Crema di carote e zenzero
20 min
Zucca al curry
45min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min