Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 gamberi crudi
- 700 g di pomodoro, a metà
- ½ cetriolo, senza semi
- 1 peperone rosso
- 2 spicchi di aglio
- 1 cipolla, a metà
- 1 mazzetto di basilico fresco + q.b. per guarnire
- 140 g di mollica di pane
- 250 g di brodo di pollame freddo
- 30 g di aceto di Sherry
- 2 - 3 gocce di Tabasco, a piacere
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1052 kJ / 250 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
15 Min
Gazpacho di carote
10 Min
Gazpacho mango e avocado
10 Min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 godz. 10 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Chutney di mango
20 min
Purea di topinambur
40min
Merluzzo in salsa aioli
1 godz.
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min