Gazpacho di pomodoro e gamberi

Gazpacho di pomodoro e gamberi

3.7 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 25min.
6 porzioni

Suroviny

  • 12 gamberi crudi
  • 700 g di pomodoro a metà
  • ½ cetriolo senza semi
  • 1 peperone rosso
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 cipolla a metà
  • 1 mazzetto di basilico fresco + q.b. per guarnire
  • 140 g di mollica di pane
  • 250 g di brodo di pollame freddo
  • 30 g di aceto di Sherry
    30 g di aceto di vino rosso
  • 2 - 3 gocce di Tabasco a piacere
  • 65 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 13.5 g
Kalorie 1052 kJ / 250 kcal
Tuk 12.3 g
Vláknina 3.7 g
Sacharidy 21.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...