Kompatibilní verze
Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 200 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
- 2 uova
- 500 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 20 g di burro + q.b.
Ripieno
- 150 g di salmone affumicato a pezzi
- 300 g di robiola a pezzi
Salsa ai porri
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di porri a rondelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 80 g di latte intero
Terminare la preparazione
- burro per imburrare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15 min
Muffin integrali alle mele (senza glutine)
45 min
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Gnocchi di grano saraceno con taccole e salmone (senza glutine)
1h 20 min
Gnocchi di grano saraceno all'erba cipollina (senza glutine)
2h 20 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1h 25 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1sa 35 dk
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15min
Besciamella (senza glutine)
15min