Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 pezzettino di radice fresca di zenzero, pelata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 250 g di pastinaca, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di sale - 30 g di mandorle pelate tostate (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di zucchine
30 min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 Min
Vellutata di patate e spigola (6-7 mesi)
30 min
Vellutata di mais
20 min
Zuppa di patate e spinaci
1h
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Crema di carote all'arancia
30 min
Vellutata di carote viola
45 min
Zuppa di barbabietole
45 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min