Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 pezzettino di radice fresca di zenzero, pelata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 250 g di pastinaca, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di sale - 30 g di mandorle pelate tostate (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Composta di mele e castagne
30min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Zucca Kabocha ripiena di salsiccia
2u. 20min
Insalata di sedano rapa e mele
10min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Vellutata di carote viola
45min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Minestra di carote e menta
35min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h