Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 pezzettino di radice fresca di zenzero, pelata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 250 g di pastinaca, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di sale - 30 g di mandorle pelate tostate (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di barbabietole con crostini al formaggio e cipolle caramellate
50 Min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 Min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Curry di lenticchie
50 Min
Crema di carote all'arancia
30 Min
Crema di funghi
20 min
Crema di zucchine
30 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 Min
Cioccolata chai
25 Min