Kompatibilní verze
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 280 g de harina
- 30 g de aceite
- 140 g de agua templada
- ¼ cucharadita de sal
- aceite (para engrasar)
Crema de gorgonzola
- 250 g de queso gorgonzola
- 200 g de crème fraîche
- 150 g de dados de beicon
- 2 pellizcos de pimienta molida
Montaje y horneado
- harina (para espolvorear)
- 300 g de calabaza (con o sin piel) cortada en láminas de 1 cm
- 60 g de nueces peladas troceadas a mano
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 8154 kJ / 1950 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 114.2 g
- Tuk
- 138 g
- Vláknina
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masa para cocas
1 Std.
Quiche Lorraine
50 Min
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Bagels caprese
2 Std.
Focaccia de Puglia
1 Std.
Masa básica de pizza
1 Std.
Dumplings de pan con parmesano y tomates secos
1 Std.
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1h 45min
Bao buns a la catalana
2 Std.
Galette bretona con beicon, champiñones y huevo
30 Min
Bao buns con salmón y espárragos
1 Std.
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min