Matjesfilets in Rotweinsud

Matjesfilets in Rotweinsud

4.8 28 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 12hod.
24 Portionen

Suroviny

  • Pfefferkörner, schwarz
    1 EL
  • Wasser
    400 g
  • Rotwein
    400 g
  • Rotweinessig
    800 g
  • brauner Zucker
    400 g
  • Lorbeerblätter
    4
  • Wacholderbeeren
    1 EL
  • Pimentkörner
    1 EL
  • rote Zwiebeln in feinen Ringen
    4
  • Matjesfilets
    24
  • Dill
    3 Bund

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 13 g
Kalorie 985 kJ / 235 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 0.4 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...