Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Pfefferkörner, schwarz
- 400 g Wasser
- 400 g Rotwein
- 800 g Rotweinessig
- 400 g brauner Zucker
- 4 Lorbeerblätter
- 1 EL Wacholderbeeren
- 1 EL Pimentkörner
- 4 rote Zwiebeln, in feinen Ringen
- 24 Matjesfilets
- 3 Bund Dill
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 985 kJ / 235 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Matjes mit Radieschensalat
50min
Whiskeygelee mit Früchten
3h
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15 min
Tapenade
5 min
Erdbeerchutney
35min
Wildfrikadellen mit Pflaumenkompott
1h 30min
Friesischer Eiergrog (Niedersachsen)
15min