
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Pfefferkörner, schwarz
- 400 g Wasser
- 400 g Rotwein
- 800 g Rotweinessig
- 400 g brauner Zucker
- 4 Lorbeerblätter
- 1 EL Wacholderbeeren
- 1 EL Pimentkörner
- 4 rote Zwiebeln in feinen Ringen
- 24 Matjesfilets
- 3 Bund Dill
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 235 kcal / 985 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjes mit Radieschensalat
50min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4hod. 30min
Terrine Provençale
2hod.
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Putello Tonnato
4hod.
Cassis-Rotwein-Birnen
24hod.
Geflügellebercreme
5hod. 30min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5hod. 50min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1hod. 10min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10hod.
Heringsstipp mit Drillingen
1hod.