Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Pfefferkörner, schwarz
- 400 g Wasser
- 400 g Rotwein
- 800 g Rotweinessig
- 400 g brauner Zucker
- 4 Lorbeerblätter
- 1 EL Wacholderbeeren
- 1 EL Pimentkörner
- 4 rote Zwiebeln, in feinen Ringen
- 24 Matjesfilets
- 3 Bund Dill
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 985 kJ / 235 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glückstädter Matjestopf
3h 30 min
Matjes-Katersalat
55min
Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
20min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6u. 15min
Marinierte Möhren
50 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
50 min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Honig-Zwiebeln
1h
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Weißkohlsalat
96 Std.