Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon jaune, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g collier d'agneau, coupé en dés
- 250 g de vin blanc sec
- 1 cube de bouillon de volaille
- 70 g de concentré de tomate
- 1 bouquet garni (thym, persil, laurier sauce)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de carottes nouvelles, taillées en bâtonnets (env. 3 cm)
- 200 g de navets de printemps
- 200 g de haricots verts frais, équeutés et coupés en trois
- 200 g de petits pois frais écossés (env. 400 g avec la cosse)
- 8 oignons grelot
- 200 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1802 kJ / 430 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 23 g
Alternativní recepty
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Couscous de légumes au lapin
1h
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Veau aux olives
1h
Navarin aux petits légumes
1h
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min
Veau Marengo
55 Min
Navarin d'agneau
1h 15min
Osso-buco
1 godz. 20 min