Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon jaune, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g collier d'agneau, coupé en dés
- 250 g de vin blanc sec
- 1 cube de bouillon de volaille
- 70 g de concentré de tomate
- 1 bouquet garni (thym, persil, laurier sauce)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de carottes nouvelles, taillées en bâtonnets (env. 3 cm)
- 200 g de navets de printemps
- 200 g de haricots verts frais, équeutés et coupés en trois
- 200 g de petits pois frais écossés (env. 400 g avec la cosse)
- 8 oignons grelot
- 200 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1802 kJ / 430 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 23 g
Alternativní recepty
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Lapin à la provençale
1h
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Navarin aux petits légumes
1h
Sauté de veau Marengo
55min
Osso-buco
1h 20 min
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Alicuit de canard
1h
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Curry d'agneau
1h
Axoa d'agneau
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min