
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon jaune coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g collier d'agneau coupé en dés
- 250 g de vin blanc sec
- 1 cube de bouillon de volaille
- 70 g de concentré de tomate
- 1 bouquet garni (thym, persil, laurier sauce)
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de carottes nouvelles taillées en bâtonnets (env. 3 cm)
- 200 g de navets de printemps
- 200 g de haricots verts frais équeutés et coupés en trois
- 200 g de petits pois frais écossés (env. 400 g avec la cosse)
- 8 oignons grelot
- 200 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 430 kcal / 1802 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 23 g
Alternativní recepty
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1hod.
Osso-buco
1hod. 20min
Navarin d'agneau printanier
1hod. 25min
Garbure du Béarn
1hod. 10min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1hod. 5min
Gibelotte de lapin
1hod. 35min
Navarin aux petits légumes
1hod.
Sauté de veau Marengo
55min
Axoa d'agneau
55min
Veau Marengo
55min
Blanquette de veau vapeur
1hod. 10min
Navarin d'agneau
1hod. 15min