Kompatibilní verze
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vichyssoise de calabacín
- 250 g de puerros en rodajas (solo la parte blanca)
- 1 diente de ajo
- 20 g de mantequilla en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de calabacín con piel en trozos
- 1 patata (aprox. 100 g) en trozos
-
500
g de caldo de verduras
nebo 500 g de caldo de pollo - 150 g de leche
Huevos mollet
- 250 g de agua
- aceite
- 6 huevos
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
Chips de calabacín
- 150 g de calabacín con piel, en rodajas de 1-2 mm
- 100 g de leche
- 40 g de pan rallado
- 20 g de queso parmesano rallado
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1013 kJ / 242 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 427.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Vichyssoise
2u. 20min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 min
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema de judías verdes
35 min
Crema de guisantes
30 min
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 min
Crema de calabaza con curry
35 min
Crema de chirivía y manzana
30 min