Kompatibilní verze
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vichyssoise de calabacín
- 250 g de puerros en rodajas (solo la parte blanca)
- 1 diente de ajo
- 20 g de mantequilla en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de calabacín con piel en trozos
- 1 patata (aprox. 100 g) en trozos
-
500
g de caldo de verduras
nebo 500 g de caldo de pollo - 150 g de leche
Huevos mollet
- 250 g de agua
- aceite
- 6 huevos
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
Chips de calabacín
- 150 g de calabacín con piel, en rodajas de 1-2 mm
- 100 g de leche
- 40 g de pan rallado
- 20 g de queso parmesano rallado
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1013 kJ / 242 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 427.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 min
Crema de calabaza
45 min
Crema de guisantes
30 min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de judías verdes
35 min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1 godz. 30 min
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Crema de calabaza con curry
35 min
Crema de coliflor y garbanzos
40 min