Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de chirlas frescas (remojadas previamente 30 minutos en agua templada con sal)
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
- 20 g de aceite de oliva
- 30 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de tomates cherry cortados en dos
- 15 g de piñones (opcional)
- 1 pellizco de pimienta molida
- 300 g de pasta corta seca (farfale)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espaguetis con gambones a la pimienta
30 min
Espaguetis con ajo, aceite y guindilla
25 min
Tallarines en negro con sepia
30 min
Espaguetis integrales con almejas
1 Std. 10 Min
Bowl de pasta multicereales con atún fresco y salsa de aguacate
25 min
Tagliatelle con boletus
1h
Macarrones all'arrabiata para uno
20 min
Lasaña fría de marisco con vinagreta de langostinos
1h 30 min
Espagueti a la vóngole
1h 40 min
Pasta con mejillones
1h 5min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1h
Espaguetis con pimientos
1h