Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de chirlas frescas (remojadas previamente 30 minutos en agua templada con sal)
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
- 20 g de aceite de oliva
- 30 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de tomates cherry cortados en dos
- 15 g de piñones (opcional)
- 1 pellizco de pimienta molida
- 300 g de pasta corta seca (farfale)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortiglioni en ensalada de moje murciano
30 min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35min
Ensalada de pasta con rúcula y frutos de mar
40min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15min
Farfalle con espárragos, panceta y azafrán
30 min
Fusilli con alcachofas y guisantes
25 min
Espagueti a la vóngole
1h 40min
Huevos con jamón, verduras y arroz
40min
Tagliatelle con boletus
1u.
Salmón à la nage
30 min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15min
Penne alla puttanesca
20min