Kompatibilní verze
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g dried porcini mushrooms
- boiling water, for soaking
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 1100 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp fine sea salt
- 500 g quick polenta
- 15 g unsalted butter, diced
- 200 g Gorgonzola, diced (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieces
- Kalorie
- 194 kJ / 46 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 2.6 g
Alternativní recepty
Argentinian Alfajores
1h 10 min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1sa 35 dk
Scandinavian Rye Bread
27h
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Polenta Cake
1h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1sa 35 dk
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2u. 50min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h