Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 480 g Zwiebeln, davon 80 g halbiert, 400 g in Streifen (5 cm)
- 40 g Öl
- 600 g Rindergeschnetzeltes
- 1 TL Zucker
- 200 g Tomatenmark
- 250 g Rinderfond
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g rote Paprika, in Streifen (5 cm)
- 20 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1291 kJ / 307 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef Madras
1h 30 min
Kasseler Gulasch
40min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Rinderragout mit Bohnen
50 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 godz. 20 min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 Std.
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 Min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Gyros-Geschnetzeltes
1h 10min
Rindfleischeintopf
1h 40min