Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 480 g Zwiebeln, davon 80 g halbiert, 400 g in Streifen (5 cm)
- 40 g Öl
- 600 g Rindergeschnetzeltes
- 1 TL Zucker
- 200 g Tomatenmark
- 250 g Rinderfond
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g rote Paprika, in Streifen (5 cm)
- 20 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1291 kJ / 307 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3h
Rindfleischeintopf
1h 40min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1h
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1h 10min
Würziger Feuertopf
40 min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 Std. 20 Min
Gyros-Geschnetzeltes
1h 10min
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min
Malzbiergulasch
1 Std. 15 Min
Schweinefilet in Metaxasauce
1 godz. 30 min