Kompatibilní verze
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- směs bylinek, čerstvých, celkem 1 hrst (např. máta, petržel, řeřicha)
- 100 gramů vody
- 70 gramů cibule
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů olivového oleje
-
750
gramů vývaru (drůbežího nebo zeleninového)
nebo 750 gramů vody + 1 kostka bujónu (drůbežího nebo zeleninového) -
400
gramů zeleného hrášku, čerstvého
nebo 400 gramů hrášku, zeleného, mraženého - 2 špetky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 424 kJ / 101 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jablečno-cibulový chléb
2h 20min
Brokolicová pomazánka
15min
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20 min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Amarantová mouka
5 Min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 Min
Hruškový sen
5 Min
Chléb s chilli
4h 30 min
Louhovaná srdíčka
1h
Kachní paštika s olivami
Žádné hodnocení
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Pomazánka z kozího sýra
10 min