Zařízení & příslušenství
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
Příprava 5min.
Celkový 4hod. 10min.
6 porcí
Suroviny
-
směs bylinek, čerstvých celkem 1 hrst (např. máta, petržel, řeřicha)
-
100 gramů vody
-
70 gramů cibule
-
2 stroužky česneku
-
10 gramů olivového oleje
-
750 gramů vody, + 1 kostka bujónu (drůbežího nebo zeleninového)750 gramů vývaru (drůbežího nebo zeleninového)
-
400 gramů hrášku, zeleného, mraženého400 gramů zeleného hrášku, čerstvého
-
2 špetky soli
-
2 špetky pepře černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4.2 g
Kalorie
424 kJ /
101 kcal
Tuk
4.3 g
Vláknina
4.5 g
Sacharidy
12.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30min.
Sýrová směs s chřestem a cuketou
Žádné hodnocení
Makovo-banánová zmrzlina
4hod. 30min.
Pâté z hub
1hod. 25min.
Hříbkové máslo
4hod.
Jablková dobrota se slaným karamelem
45min.
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min.
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Žádné hodnocení
Rybí polévka s pórkem
35min.
Perníková čokoláda s mákem a třešněmi
1hod. 20min.
Polévka z batátů s rybími kousky
40min.
Drožďová polévka s pórkem
40min.