Zařízení & příslušenství
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
Příprava 5min.
Celkový 4hod. 10min.
6 porcí
Suroviny
-
směs bylinek, čerstvých celkem 1 hrst (např. máta, petržel, řeřicha)
-
100 gramů vody
-
70 gramů cibule
-
2 stroužky česneku
-
10 gramů olivového oleje
-
750 gramů vody, + 1 kostka bujónu (drůbežího nebo zeleninového)750 gramů vývaru (drůbežího nebo zeleninového)
-
400 gramů hrášku, zeleného, mraženého400 gramů zeleného hrášku, čerstvého
-
2 špetky soli
-
2 špetky pepře černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4.2 g
Kalorie
424 kJ /
101 kcal
Tuk
4.3 g
Vláknina
4.5 g
Sacharidy
12.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborová polévka
45min.
Cibulačka v chlebu
55min.
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
35min.
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13hod. 30min.
Citrónové hummusové noky
Žádné hodnocení
Polévka gazpacho s jahodami
40min.
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min.
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
1hod. 5min.
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min.
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min.
Ananasový džus se zázvorem
15min.
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
50min.