![Coq au vin Coq au vin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2E03C8D2-5879-4F4B-A37B-3182085BD614/Derivates/0b0f8cac-d2ce-46c8-b5a7-d6ca4d50ac1c.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g pflanzliches Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprika edelsüss
- 4 Pouletschenkel, mit Haut und Knochen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenpurée
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Schinkenwürfel, roh
- 400 g Champignons, frisch
- 300 g Rindsfond
- 2 Zweige Rosmarin, frisch
- 1 Zweig Thymian, frisch
- 30 g Wasser
- 20 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2725 kJ / 650 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Pouletbrust Metaxa
1h
Grünes Poulet-Curry
55min
Stroganoff
45min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1 godz. 20 min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2 godz. 20 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Crevettencurry
35min
Züri-Gschnätzlets
50min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min