
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g pflanzliches Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprika edelsüss
- 4 Pouletschenkel, mit Haut und Knochen
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenpurée
- 200 g Rotwein trocken
- 200 g Schinkenwürfel, roh
- 400 g Champignons, frisch
- 300 g Rindsfond
- 2 Zweige Rosmarin, frisch
- 1 Zweig Thymian, frisch
- 30 g Wasser
- 20 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 650 kcal / 2725 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
2hod.
Crevetten Sweet and Sour
40min
Stroganoff
45min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1hod.
Hackbraten mit Pilzen
1hod. 30min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1hod. 30min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Rindsvoressen
1hod. 50min
Crevettencurry
35min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1hod. 30min
Züri-Gschnätzlets
50min