Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a fettine sottili (0.5 cm circa)
- 400 g di baccalà in filetti pronti o sciacquati e dissalati
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli sgusciati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pandolce genovese
1 godz. 30 min
Cappon magro
4h 30min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Stroscia di Pietrabruna
50 min
Buridda alla ligure
55 min
Pansoti in salsa di noci
2h
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Panissa
45 min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35 min