Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a fettine sottili (0.5 cm circa)
- 400 g di baccalà in filetti pronti o sciacquati e dissalati
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli sgusciati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Brandada di baccalà alla portoghese
1 Std. 30 Min
Bonèt
2 Std.
Panissa
45 Min
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Cappon magro
4h 30 min
Buridda alla ligure
55 Min
Mini bonet
2 Std.
Bagna cauda
35min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min