Vellutata di porcini

Vellutata di porcini

4.6 66 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di funghi porcini freschi a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 fette di pane integrale
  • 1 pizzico di timo secco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 0 mg
Protein 8.6 g
Kalorie 1050 kJ / 251 kcal
Tuk 11.1 g
Vláknina 6.2 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 31.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...