Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di funghi porcini freschi a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane integrale
- 1 pizzico di timo secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1050 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 31.3 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 Min
Vellutata di asparagi
45 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 Min
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di funghi
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2 Std.