Risotto al Teroldego
TM5 TM6

Risotto al Teroldego

4.7 (47 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g di cipolla a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 200 g di vino rosso tipo Teroldego
  • 800 g di brodo vegetale bollente
  • 30 g di burro
  • 40 g di Grana Padano grattugiato

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2016 kJ / 482 kcal
Protein
9.5 g
Sacharidy
65.6 g
Tuk
20.2 g
Vláknina
1.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty