Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 320 g di riso Carnaroli
- 200 g di vino rosso tipo Teroldego
- 800 g di brodo vegetale bollente
- 40 g di Grana Padano grattugiato
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Salsa bolzanina
15min
Risotto melone e speck
40min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Risotto al Barolo
30min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto alla monzese
35min