Risotto al Teroldego

Risotto al Teroldego

4.6 56 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di cipolla a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 200 g di vino rosso tipo Teroldego
  • 800 g di brodo vegetale bollente
  • 40 g di Grana Padano grattugiato
  • 30 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 9.5 g
Kalorie 2016 kJ / 482 kcal
Tuk 20.2 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 65.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...