Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 320 g di riso Carnaroli
- 200 g di vino rosso tipo Teroldego
- 800 g di brodo vegetale bollente
- 30 g di burro
- 40 g di Grana Padano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con speck, noci di macadamia e prugne secche
30 Min
Risotto alla monzese
35 Min
Tagliatelle mele e speck
1h
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 Min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 godz. 30 min
Risotto al Barolo
30 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Risotto rosmarino e speck
25 min.