Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 300 g di castagne secche sbucciate, ammollate per 8-12 ore
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di riso Carnaroli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1965.7 kJ / 469.5 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 72.3 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 105.3 mg
Alternativní recepty
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Zabaione
15 Min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Pere al vino rosso
3sa 20 dk
Zabaione (TM6)
15 Min
Risotto timo e toma
35 min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Budino cioccolato e amaretti
2 godz. 55 min
Semolino dolce
1h
Polenta al formaggio
1h
Bonèt
2h