Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 300 g di castagne secche sbucciate, ammollate per 8-12 ore
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di riso Carnaroli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1965.7 kJ / 469.5 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 72.3 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 105.3 mg
Alternativní recepty
Polenta al formaggio
1h
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Paciarella
1h
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Risotto timo e toma
35min
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1h 10min
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Bagna cauda
35min
Semolino dolce
1h
Risotto alla valdostana
35min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min