Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di burro freddo, a pezzi
- 1 tuorlo d'uovo
- 100 g di acqua molto fredda
Ripieno
-
200
g di Gouda a pezzi
nebo 200 g di Emmental a pezzi - 150 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di panna molto densa (circa 48% grassi)
- 4 uova
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 400 g di porro a rondelle sottili (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 81 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di spinaci e speck
2u.
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Torta salata tricolore
1u. 20min
Torta salata ai porri e cumino nero
1u. 20min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1u. 20min
Quiche asparagi e bacon
1u. 45min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1u.
Torta salata agli spinaci
1h 30 min
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Quiche di salmone e porri
1h 25min