Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio di semi di girasole
- 1000 g di punta di petto di manzo, a striscioline (1 cm x 5 cm)
- 1 - 2 cucchiai rasi di peperoncino rosso secco, a piacere
- 100 g di salsa di soia
-
30
g di salsa di ostriche
nebo 30 g di salsa di pesce - 100 g di sake
- 400 g di peperoni verdi a striscioline
- 400 g di cipolle a striscioline
- 4 cucchiai di olio di sesamo tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso cantonese allo zenzero
35 Min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Pollo alla birra bruna
3sa
Maiale allo zenzero
25 min
Manzo alla Stroganoff
1j
Carne di manzo speziata (Boboti)
1 Std. 15 Min
Pulao di gamberi
50 menit
Udon con salsa di miso e pollo
2h 45 min
Polpette di pollo giapponesi
50 menit
Spezzatino alla birra scura
13h 30 min
Pollo Yassa
1j
Noodles con agnello e verdure
30 min