![Crema de calabacín y anacardos crudivegana Crema de calabacín y anacardos crudivegana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/742D49C3-DF4A-40B3-A536-8A8D69CB1CBF/Derivates/71213d15-c743-4298-bddd-c129172c7b0a.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 200 g de anacardos crudos sin sal (previamente hidratados en agua)
- 40 g de zanahoria en trozos (3-4 cm)
- 500 g de calabacín en trozos (3-4 cm)
- ½ diente de ajo
- 10 g de cebolleta en trozos (2-3 cm)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida (y algo más para espolvorear)
- 50 g de tomates secos en aceite (cortados en tiras)
- 50 g de aceitunas negras en rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1808 kJ / 432.5 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 36.5 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Gazpacho de melocotón con tofu
40 мин.
Crema crudívora de brócoli
1 godz. 10 min
Crema de chirivía y manzana
30 min
Crema de calabaza con curry
35 min
Hummus de guisantes con judiones
45 min
Crema de calabaza
45 min
Gazpacho de remolacha
10min
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1 godz.
Gazpacho con cúrcuma
2ч.
Vichysoisse de maíz Thai
2h 30min
Crema de puerros y pera con jamón
40 мин.