Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 200 g de anacardos crudos sin sal (previamente hidratados en agua)
- 40 g de zanahoria en trozos (3-4 cm)
- 500 g de calabacín en trozos (3-4 cm)
- ½ diente de ajo
- 10 g de cebolleta en trozos (2-3 cm)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida (y algo más para espolvorear)
- 50 g de tomates secos en aceite (cortados en tiras)
- 50 g de aceitunas negras en rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1808 kJ / 432.5 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 36.5 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1 godz.
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de calabaza
45 min
Crema crudívora de brócoli
1h 10min
Gazpacho con cúrcuma
2 godz.
Crema de verduras. Huevos en cocotte con espinacas
1 godz.
Crema de canónigos. Brócoli con salsa de aceitunas negras
45 min
Crema de chirivía y manzana
30 min
Vichysoisse de maíz Thai
2 godz. 30 min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 min
Vichyssoise de apio
40min