Vichyssoise de espárragos

Vichyssoise de espárragos

4.7 85 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
6 raciones

Suroviny

  • de puerro en trozos (solo la parte blanca en trozos)
    400 g
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva virgen extra
    40 g
  • de patata en trozos
    200 g
  • de caldo de ave
    600 g
  • de espárragos blancos (en conserva) de 8-12 unidades
    1 lata
  • de sal
    1 cucharadita
  • de leche
    100 g
  • de pimienta negra molida
    6 pellizcos
  • de paté de hígado de cerdo (en dados de 1 cm)
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 189 kcal / 790 kJ
Protein 4.4 g
Tuk 14.9 g
Sacharidy 9.4 g
Vláknina 2.8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...