Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de puerro en trozos (solo la parte blanca en trozos)
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de patata en trozos
- 600 g de caldo de ave
- 1 lata de espárragos blancos (en conserva), de 8-12 unidades
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de leche
- 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de paté de hígado de cerdo (en dados de 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 790 kJ / 189 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min
Crema de ajo con puerro y patatas
45min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de judías verdes
35min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Crema de champiñones
20 Min
Crema de canónigos
20 Min
Crema de espárragos y gambas
30min
Crema de espárragos blancos
25 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min