
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de puerro en trozos (solo la parte blanca en trozos)
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de patata en trozos
- 600 g de caldo de ave
- 1 lata de espárragos blancos (en conserva) de 8-12 unidades
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de leche
- 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de paté de hígado de cerdo (en dados de 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 189 kcal / 790 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 14.9 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa fría de manzana y puerro
2hod. 40min
Vichyssoise
2hod. 20min
Crema de champiñones
20min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Gazpacho de espárragos blancos
1hod. 5min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Crema de espárragos y gambas
30min
Crema reina de ave y quenelles de parmesano
1hod.
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de espárragos blancos
25min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1hod. 30min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min