Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g de tomates pera maduros
- 400 g de pulpa de melón en trozos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de cebolleta en trozos
-
1
trozo de raíz de jengibre fresca (ajuste a su gusto)
nebo 1 diente de ajo (sin germen) - 2 cucharaditas de sal
- 30 g de zumo de limón
- 100 g de aceite de oliva
- 200 g de cubitos de hielo
Para servir
- 200 g de pulpa de melón (en dados de 5 mm)
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 677 kJ / 162 kcal
- Protein
- 1.79 g
- Sacharidy
- 9.82 g
- Tuk
- 12.79 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de mango
15min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 Min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 Min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10 Min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Sopa fría de melón
10 Min
Gazpacho verde
10 Min
Gazpacho de remolacha
10 Min
Gazpacho de zanahorias
10 Min
Gazpacho de manzana verde
10 Min