Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g de tomates pera maduros
- 400 g de pulpa de melón en trozos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de cebolleta en trozos
-
1
trozo de raíz de jengibre fresca (ajuste a su gusto)
nebo 1 diente de ajo (sin germen) - 2 cucharaditas de sal
- 30 g de zumo de limón
- 100 g de aceite de oliva
- 200 g de cubitos de hielo
Para servir
- 200 g de pulpa de melón (en dados de 5 mm)
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 677 kJ / 162 kcal
- Protein
- 1.79 g
- Sacharidy
- 9.82 g
- Tuk
- 12.79 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa fría de melón
10 min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30min
Gazpacho de albaricoques
1h 15 min
Gazpacho de melocotón con tofu
40min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de remolacha
10 min
Gazpacho de manzana verde
10 min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 min
Gazpacho de mango
15min
Gazpacho de zanahorias
10 min