Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g medium-sized prawns, deveined and patted dry with paper towels
- 350 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 3 cm fresh ginger, cut in thin strips
- 150 g water
- 10 g black rice vinegar (volitelně)
- 10 Chinese red dates, rinsed and pitted
- 10 g dang gui (Chinese angelica root), cut in slices
- 1 tbsp wolfberries (goji), soaked to soften
- 2 tsp chicken stock powder
- 1 sprig fresh coriander, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 1982 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Yam Rice
45min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
White Radish Pork Rib Soup
3h