Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g água
- 250 g feijão-verde redondo descongelado
- 400 g espargos cortados em três
- 30 g azeite
- ½ limão, só a raspa
- 30 g sumo de limão
- 10 folhas de manjericão
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g rúcula
- 20 g azeitonas pretas s/ caroço cortadas em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curgete com camarão e pesto de ervilhas
25 min
Tagliatelle de cenouras e curgetes
35min
Cenouras salteadas com hortelã
20 min
Salada legumes com molho de romã
30 min
Salada de arroz com salmão e pak choi
50min
Gaspacho de tomate e melancia
5 min
Salada de inverno
35min
Vinagreta de citrinos
5 min
Nachos sem glúten com guacamole
35min
Vinagreta de iogurte
5 min
Aperitivos de cebola caramelizada
50min
Brie com mel e orégãos
30 min