Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g lentilhas vermelhas
- 3 dentes de alho
- 20 g azeite
- 220 g cebola cortada em pedaços
- 220 g cenoura cortada em pedaços
- 700 g água
- 1 pitada de sal
-
150
g acelgas vermelhas
nebo 150 g espinafres vermelhos - 3 c. sopa de coentros, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 528.5 kJ / 126.3 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 110.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de couve-flor com couve roxa
30 min
Sopa de curgete com cebolinho
40 Min
Creme de curgete e kale
45min
Sopa de tomate e beringela
35 Min
Sopa de feijão-frade e espinafres
35 Min
Sopa de tomate, feijão e acelgas
45min
Sopa de beringela e pimento
40 Min
Creme de couve-flor e manjericão
45min
Sopa de feijão branco e nabiças
50 min
Aveludado de lentilhas
40 Min
Creme de curgete e abóbora
50 min
Creme de abóbora e hortelã
40 Min