
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g lentilhas vermelhas
- 3 dentes de alho
- 20 g azeite
- 220 g cebola cortada em pedaços
- 220 g cenoura cortada em pedaços
- 700 g água
- 1 pitada de sal
-
150
g acelgas vermelhas
nebo 150 g espinafres vermelhos - 3 c. sopa de coentros só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 126.3 kcal / 528.5 kJ
- Protein
- 5.4 g
- Tuk
- 3.7 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Sodík
- 110.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de beldroegas e tomate
50min
Sopa de feijoca com agrião
40min
Sopa de amêndoa
45min
Sopa de batata-doce, lentilhas e espinafres
1hod.
Aveludado de agrião
35min
Sopa de couve com almôndegas de aves
50min
Sopa de feijão-frade e espinafres
35min
Sopa de feijão-frade com nabiças
40min
Sopa de alho-francês e nabiças
45min
Aveludado de lentilhas
40min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55min
Sopa de grão com espinafres
40min