Kompatibilní verze
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Parmesão vegan
- 100 g amêndoa s/ pele
- 100 g caju
- 1 c. sopa de levedura de cerveja
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de alho em pó
Esparguete
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g esparguete integral
- 20 g manjericão
- 2 dentes de alho
- 320 g abacate maduro cortado em pedaços
- 30 g sumo de lima (2 unid. aprox.)
- 30 g azeite
- 150 g tomate-cereja cortado em quartos
- 100 g milho cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3533 kJ / 844.4 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 92.8 g
- Tuk
- 45.2 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 12.6 g
- Sodík
- 1203.5 mg
Alternativní recepty
Bolonhesa de lentilhas
35 Min
Salada de quinoa com feijão-preto
20 min
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
30 Min
Cogumelos recheados com quinoa
1 Std.
Cogumelos Portobello recheados
45 Min
Fajitas de tofu e vegetais
25 Min
Caril tailandês
45 Min
Empadão vegetariano
1 Std. 40 Min
Bolonhesa vegan
40 Min
One pot de quinoa
40 Min
Feijoada vegetariana
1 Std. 20 Min
Tagliatelle com cogumelos e cebola
25 Min