
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g quinoa rinsed and well drained
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 25 g extra virgin olive oil plus extra for drizzling
- 100 g leeks cut in rounds (1 cm)
- 100 g carrots peeled, diced (1 cm)
- 100 g white cabbage cut in thin strips (1 cm)
- 6 cherry tomatoes halved
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
- 750 g boiling water
- 150 g tinned kidney beans rinsed, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 182 kcal / 761 kJ
- Protein
- 6.4 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 22.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetable Stroganoff
30min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Vegetable and Almond Soup
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Iranian Vegetable Stew
1hod. 30min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1hod. 15min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1hod. 20min
Mushroom Parmentier
1hod. 10min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min