Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g quinoa, rinsed and well drained
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 100 g leeks, cut in rounds (1 cm)
- 100 g carrots, peeled, diced (1 cm)
- 100 g white cabbage, cut in thin strips (1 cm)
- 6 cherry tomatoes, halved
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 750 g boiling water
- 150 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 761 kJ / 182 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Chickpea Stew with Vegetables
50 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Red Lentil Soup
40 Min