Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g quinoa, rinsed and well drained
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 100 g leeks, cut in rounds (1 cm)
- 100 g carrots, peeled, diced (1 cm)
- 100 g white cabbage, cut in thin strips (1 cm)
- 6 cherry tomatoes, halved
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 750 g boiling water
- 150 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 761 kJ / 182 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35 min.
Tofu stew
30 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Chickpea soup with spinach
40 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Chickpea soup with spinach
40 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min