Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g celery stalk, cut in pieces
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces
- 150 g onions, quartered
- 55 g extra virgin olive oil
- 400 g pork mince, broken in pieces
- 400 g beef mince, broken in pieces
- 100 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp fine sea salt, plus 1 Tbsp
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch caster sugar
- 1600 g water
- 400 g polenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2427.2 kJ / 580.7 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 135.8 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 2981.7 mg
Alternativní recepty
Veal Pilaf
1h 25min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Žádné hodnocení
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Polenta
50min
Feta and Honey Cheesecakes
1 godz.
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2 godz. 20 min