Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g weißes Fischfilet (z.B. Pangasius oder Barsch), frisch oder TK, aufgetaut, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 2 EL Weißwein, trocken
- ½ TL Salz
- 30 g neutrales Öl
- 10 g Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 5 Peperoni, rot
- 250 g Chinakohl, sauer eingelegt (siehe Tipp), ausgedrückt, in Scheiben (2 cm)
- 150 g Sojabohnensprossen
- 1100 g Wasser
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 773 kJ / 185 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 Min
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 Min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Klebreiskuchen mit Gemüse und Schweinefilet (猪肉炒年糕)
45min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1 godz. 5 min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4h 30min
Kalbseintopf im Brot
6h 30min
Asturische Fischsuppe
35min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 Min
Pulpo
2h
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2h
Thai-Fisch-Frikadellen
1 Std. 10 Min