Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)

Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)

2.6 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 Portionen

Suroviny

  • weißes Fischfilet (z.B. Pangasius oder Barsch), frisch oder TK, aufgetaut, in Scheiben (ca. 5 mm)
    600 g
  • Weißwein, trocken
    2 EL
  • Salz
    ½ TL
  • neutrales Öl
    30 g
  • Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
    10 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Peperoni, rot
    5
  • Chinakohl sauer eingelegt (siehe Tipp), ausgedrückt, in Scheiben (2 cm)
    250 g
  • Sojabohnensprossen
    150 g
  • Wasser
    1100 g
  • Koriander abgezupft, zum Bestreuen
    2 Stängel

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 19 g
Kalorie 773 kJ / 185 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...