Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Shiitakepilze, getrocknet
- 50 g Yuba (siehe Tipp)
- Wasser, heiß, zum Einweichen
- 50 g neutrales Öl
- 5 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Sternanis
- 1 Zimtstange
- 3 Chilischoten, getrocknet
- 70 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 100 g Lotuswurzeln, in Scheiben (ca. 5 mm), siehe Tipp
- 100 g Garnelen, roh, groß, geschält, ohne Kopf und Darm
- 100 g Chiba-Tofu, TK, in Streifen (ca. 2 cm), siehe Tipp
-
50
g Dörrtofu, in Scheiben (ca. 5 mm)
nebo 50 g Räuchertofu, in Scheiben (ca. 5 mm) -
400
g Chayote, in Würfeln (ca. 3 cm), siehe Tipp
nebo 400 g Spitzkohl, in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1228 kJ / 293 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 Min
Sorbetto alla frutta
5 min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)
40 Min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1 Std. 15 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 Min
Gemüsesuppe mit Klebreiskuchen (菜汤年糕)
1 Std.
Artischockensuppe (vegan)
1 Std.
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 Min
Marokkanische Bohnensuppe
45 Min
Avocadosauce
10min
Kartoffel-Knoblauch-Püree mit Safran
40 Min