Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 800 g Schweine-Rippchen (Schälrippchen), in Stücken (6 cm), siehe Tipp
- 50 g Kandiszucker, weiß
- 25 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 25 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 50 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 50 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Sesam, geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2646 kJ / 636 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 godz.
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40 menit
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30 min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 godz.
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30 min
Schweinebauch mit Kimchi
35min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 Std. 40 Min