Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)

Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)

4.5 389 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • neutrales Öl
    20 g
  • Schweine-Rippchen (Schälrippchen), in Stücken (6 cm), siehe Tipp
    800 g
  • Kandiszucker weiß
    50 g
  • helle Sojasauce (siehe Tipp)
    25 g
  • dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
    25 g
  • Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
    50 g
  • Balsamico, dunkel
    50 g
  • Sesam, geröstet
    1 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 36 g
Kalorie 2646 kJ / 636 kcal
Tuk 43 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...