
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Tomatenmark
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Kümmel, ganz
- 400 g Weißkraut Strunk entfernt, in Stücken
- 20 g Butterschmalz
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 - 1 ¼ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Spritzer Essig
- 4 Stängel frische Petersilie
- 1 EL Maisstärke
- 50 g Sauerrahm und 6 EL für die Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 180 kcal / 752 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 537 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1hod.
Fisolengulasch
1hod. 10min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1hod.
Fiakergulasch
2hod. 15min
Eachtlengsuppe
45min
Krautsuppe
55min
Haferflockensuppe
20min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1hod.