Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Tomatenmark
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Kümmel, ganz
- 400 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken
- 20 g Butterschmalz
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 - 1 ¼ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Spritzer Essig
- 4 Stängel frische Petersilie
- 1 EL Maisstärke
- 50 g Sauerrahm und 6 EL für die Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 752 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 537 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 dk
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Haferflockensuppe
20 dk
Pannonische Bohnensuppe
50 Min
Fisolengulasch
1h 10min
Letscho
40 dk
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Eachtlengsuppe
45 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Krautsuppe
55min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h