Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Tomatenmark
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Kümmel, ganz
- 400 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken
- 20 g Butterschmalz
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 - 1 ¼ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Spritzer Essig
- 4 Stängel frische Petersilie
- 1 EL Maisstärke
- 50 g Sauerrahm und 6 EL für die Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 752 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 537 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Eachtlengsuppe
45 Min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1j
Krautsuppe
55 Min
Pannonische Bohnensuppe
50 menit
Bohneneintopf mit Gerste
40 min
Fisolengulasch
1h 10 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1j
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1j
Fiakergulasch
2h 15 min
Letscho
40 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 menit