Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 25 g Butter
- 1 roter Paprika (à ca. 150-200 g)
- 1 Msp. Paprikapulver, edelsüß
- 50 g Weißwein
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 4 Schmelzkäse Ecken (RUPP Enzian Emmentaler)
- 500 g Wasser
- 1 - 2 TL frische Thymianblättchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 692 kJ / 165 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 568 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Faule Weiber Suppe
10 min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 Min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 Min
Mostschaumsuppe
1 Std. 10 Min
Leichte Käsesuppe
25 min
Aromatische Kressesuppe
30 min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Maroni Mousse au chocolat
15min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Paprikasuppe
30 min