Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken

Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken

4.1 8 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
6 Portionen

Suroviny

Gorgonzolamousse
  • Gelatineblätter
    4
  • Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Wermut
    20 g
  • Gorgonzola, dolce (weich), in Stücken
    150 g
  • Magertopfen
    180 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Chilipulver nach Geschmack
    1 - 2 Prisen
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
Balsamicozwetschken
  • rote Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Dörrzwetschken, entsteint halbiert
    50 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Crema di Balsamico
    30 g
  • Zimt, gemahlen
    1 Msp.
  • Zwetschken, frisch entsteint, halbiert und 3 für die Dekoration
    300 g
  • Walnusshälften zur Dekoration
    6
  • frischer Oregano Blättchen abgezupft
    3 - 4 Zweige

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 13 g
Kalorie 1368 kJ / 327 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...