
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gorgonzolamousse
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Wermut
- 150 g Gorgonzola, dolce (weich), in Stücken
- 180 g Magertopfen
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Chilipulver nach Geschmack
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
Balsamicozwetschken
- 100 g rote Zwiebeln halbiert
- 50 g Dörrzwetschken, entsteint halbiert
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Salz
- 30 g Crema di Balsamico
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- 300 g Zwetschken, frisch entsteint, halbiert und 3 für die Dekoration
- 6 Walnusshälften zur Dekoration
- 3 - 4 Zweige frischer Oregano Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 327 kcal / 1368 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3hod. 30min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5hod. 15min
Birnen-Walnuss-Terrine
5hod. 20min
Kürbiskernparfait
5hod. 45min
Thunfischpâté
4hod. 20min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2hod. 40min
Velouté von Topinambur
30min
Traunseer Räucherfischmus
3hod. 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min