
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 30 g Zwiebel
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert in Würfeln
- 350 g grüne Erbsen, gefroren
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1
EL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 350 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 525 kcal / 2197 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 74 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Tomatenreis mit Erbsen und Mais
35min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min
Grüne Pancakes mit Schinken und Käse
55min
Rizi Bizi
35min
Tomatenreis One Pot
30min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30min
Ofen-Käseschnitte
35min
Ghackets mit Hörnli
30min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min