Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 30 g Zwiebel
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln
- 350 g grüne Erbsen, gefroren
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1
EL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 350 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizi Bizi
35min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 min
Tomatenreis
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Hörnlisalat
30 min
Risotto Bolognese
45 Min
Pastasalat mit Gemüse
1 Std.
Chorizo-Erbsen-Risotto
30 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 Min
Penne mit Thon
35min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Tomatenreis One Pot
30 min