Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Butter, zum Einfetten
- 1200 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 250 g Hörnli
- 200 g Schinkenwürfeli
- 150 g Erbsli, tiefgekühlt
- 150 g Lauch, längs halbiert, in Streifen (8 mm)
- 3 Eier
- 150 g Vollrahm
- 150 g Milch
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Paprika
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3291 kJ / 788 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10 min
Älpler Magronen
45 min
Riz Casimir
45 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Rizi Bizi
35 min
Fotzelschnitten
30 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Chili con Cervelat
1h
Älplermagronen
30 min
Älpler-Gratin
50 min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 min