Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
Bund Dill (ca. 20 g), zerzupft, wenig für die Garnitur beiseite gelegt
nebo 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), zerzupft, wenig für die Garnitur beiseite gelegt - 400 g Karotten, geschält, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Erbsen, tiefgekühlt, aufgetaut
- 300 g Langkornreis (Parboiled, Kochzeit 20 Min.)
- 2 EL Olivenöl
- 650 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 300 g Schinken, in Tranchen, in Streifen
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2177 kJ / 515 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min
Tomatenreis One Pot
30 min
Hörnlisalat
35min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 Min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Risotto Bolognese
45 min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Hörnliauflauf
50min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Älpler-Gratin
50min