![Rape en salsa de almendras Rape en salsa de almendras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E698C704-10FF-45D0-9522-F0FAF42041B0/Derivates/9718d082-3794-4878-836b-5a9a307d9e6d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (las hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 4 cucharadas de almendras laminadas tostadas
- 150 g de agua
- 500 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en rodajas de 4 cm, salpimentado
- 1 cucharadita de maicena
- 2 huevos duros en cuartos o rodajas
- 1 cucharada de hojas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1168 kJ / 279 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 分钟
Bacalao con salsa de almendras
35min
Rape al vapor con salsa verde
20 分钟
Rape al oporto
50 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 分钟
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 分钟
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 dk
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 分钟