Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (las hojas y parte del tallo)
- 50 g de vino blanco
- 4 cucharadas de almendras laminadas tostadas
- 150 g de agua
- 500 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en rodajas de 4 cm, salpimentado
- 1 cucharadita de maicena
- 2 huevos duros en cuartos o rodajas
- 1 cucharada de hojas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1168 kJ / 279 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1ωρ. 10 λεπτ.
Calamares encebollados
1 Std.
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Rape al oporto
50min
Bacalao con salsa de almendras
35min