Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pimiento rojo (aprox. 500 g)
- 1 berenjena (aprox. 400 g)
- 1 cebolla (250-300 g) cortada por la mitad
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ de cucharadita de sal
- 2 huevos
- 1000 g de agua
- 500 g de patatas cortadas en rodajas de 5 mm
- 1 lata de filetes de anchoa en aceite (de L'Escala®)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1730 kJ / 414 kcal
- Protein
- 12.49 g
- Sacharidy
- 33.41 g
- Tuk
- 25.59 g
- Vláknina
- 7.95 g
Alternativní recepty
Brazo de patata
45min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Ensaladilla rusa
1h 15min
Alcachofas a la romana
50 min
Esqueixada de bacalao
15min
Xató
15min
Tortilla de alcachofas
30min
Carquinyolis
2h 40min
Flores de alcachofa
2 Std.
Hervido
40min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min