Salmorejo de atún ligero

Salmorejo de atún ligero

4.5 88 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
8 raciones

Suroviny

  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1000 g de tomates maduros en cuartos
  • 150 g de manzana pelada, en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 latas de atún en aceite de oliva (de aprox.180 g) escurrido
  • 15 g de vinagre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 7.13 g
Kalorie 567 kJ / 135 kcal
Tuk 8.71 g
Vláknina 1.68 g
Sacharidy 7.06 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...