Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de tomates maduros, en cuartos
- 150 g de manzana pelada, en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 2 latas de atún en aceite de oliva (de aprox.180 g) escurrido
- 15 g de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Protein
- 7.13 g
- Sacharidy
- 7.06 g
- Tuk
- 8.71 g
- Vláknina
- 1.68 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de mango
15min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30min
Gazpacho de melón
10min
Salmorejo sin gluten
10min
Gazpacho de hummus
2h 5min
Salmorejo de espárragos
10min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 Min
Salmorejo de remolacha
30min
Gazpacho de zanahorias
10min
Salmorejo
10min
Ajoblanco
5min
Gazpacho de manzana verde
10min