![Rape a la provenzal (Lotte à la provençale) Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/45B5C442-19C0-4620-BD9F-AE210F43496F/Derivates/B1A99835-5840-435D-94F3-3B2BB66D4675.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de tomates en cuartos
- 200 g de vino blanco seco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 400 g de patatas (en dados de aprox. 2 cm)
- 1 bulbo de hinojo (en juliana fina)
- 4 lomos de rape sin piel ni hueso en rodajas (aprox. 450-500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1098 kJ / 263 kcal
- Protein
- 22.85 g
- Sacharidy
- 23.66 g
- Tuk
- 8.52 g
- Vláknina
- 4.01 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con rape y gambas
30min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Rape a la jardinera
40 min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape al oporto
50min
Pulpo y rape amariscado
1 godz. 15 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Rape en salsa de almendras
30min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 min
Rape al estilo de Lekeitio
40 min