Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)

Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)

4.1 93 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 50min
4 raciones

Suroviny

  • dientes de ajo
    2
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    5 ramitas
  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de tomates en cuartos
    500 g
  • de vino blanco seco
    200 g
  • de tomillo fresco
    1 ramita
  • hoja de laurel seca
    1
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    4 pellizcos
  • de patatas (en dados de aprox. 2 cm)
    400 g
  • bulbo de hinojo (en juliana fina)
    1
  • lomos de rape sin piel ni hueso en rodajas (aprox. 450-500 g)
    4

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 263 kcal / 1098 kJ
Protein 22.85 g
Tuk 8.52 g
Sacharidy 23.66 g
Vláknina 4.01 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...