Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de tomates en cuartos
- 200 g de vino blanco seco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 400 g de patatas (en dados de aprox. 2 cm)
- 1 bulbo de hinojo (en juliana fina)
- 4 lomos de rape sin piel ni hueso en rodajas (aprox. 450-500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1098 kJ / 263 kcal
- Protein
- 22.85 g
- Sacharidy
- 23.66 g
- Tuk
- 8.52 g
- Vláknina
- 4.01 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Caldeirada de peixe
40min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Rape en salsa de almendras
30 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Arroz con rape y gambas
30 min