Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de tomates en cuartos
- 200 g de vino blanco seco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 400 g de patatas (en dados de aprox. 2 cm)
- 1 bulbo de hinojo (en juliana fina)
- 4 lomos de rape sin piel ni hueso en rodajas (aprox. 450-500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1098 kJ / 263 kcal
- Protein
- 22.85 g
- Sacharidy
- 23.66 g
- Tuk
- 8.52 g
- Vláknina
- 4.01 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape al vapor con salsa verde
20min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Rape en salsa de almendras
30min
Guiso de sepia con patatas
1h
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 Min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape a la jardinera
40min
Calamares encebollados
1h
Rape al oporto
50 Min
Arroz con rape y gambas
30min