Kompatibilní verze
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g dried shiitake mushrooms, rinsed
- 60 g dried bean curd sticks, rinsed
- 500 g pork spare ribs, cut in pieces (4 cm)
- 1800 g water, plus some extra for soaking mushrooms
- 30 g Chinese red dates, pitted, rinsed
- 20 g dried longans, rinsed (volitelně)
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 ½ tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 870 kJ / 208 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 642 mg
Alternativní recepty
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Braised pork belly
55 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Yam Rice
45 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Rice Wine Chicken
30 Min