
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
ABC Soup
- 1000 g boiling water
- 250 - 350 g pork ribs
- 1000 g cold water
- 150 g potato peeled and cut into pieces (5 cm)
- 100 g carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tomato cut into quarters and deseeded
- 100 g brown onion cut into eighths
- 1 sweet corn cob cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g small dried anchovies (optional - see Tips)
- 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp salt to taste
Steamed fish and garnishes
- 500 g whole fish, gutted and cleaned (see Tips)
- 3 cm piece fresh ginger peeled and cut into thin slices, plus an extra 1-2 cm piece peeled and cut into julienne, for garnishing
- 4 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
- 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 2 tbsp soy sauce
- ½ - 1 tsp sesame oil
- red chilli oil to taste (optional), for serving
- 3 - 4 tbsp fermented black beans (optional - see Tips), for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 169.6 kcal / 713.2 kJ
- Protein
- 47.9 g
- Tuk
- 25.7 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Sodík
- 1702 mg
Alternativní recepty
Teochew Seafood Porridge
45min
Cantonese Steamed Fish
40min
Chicken porridge with century egg
30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1hod. 20min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Nyonya Fish Maw Soup
1hod. 10min
Chicken Porridge With Century Egg
30min