Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de cebollino fresco troceado
- 4 ramitas de perejil fresco
- 10 g de lechuga de mar deshidratada
- 50 g de vino blanco
- 50 g de aceite de oliva
- 2 huevos
- 1 cucharada de harina
- 20 g de zumo de limón
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 200 g de atún al natural escurrido en trozos
-
80 - 100
g lomo de bacalao fresco cocido, en trozos
nebo 80 - 100 g de salmón fresco sin piel ni espinas cocido, en trozos - 150 g de mejillones frescos limpios cocidos (sin valvas)
- Nutriční hodnoty
- na 6 raciones
- Kalorie
- 8198 kJ / 1959 kcal
- Protein
- 242 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 89 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sorbete de lichi
8h
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3h
Sorbete de vino tinto
6h 20min
Cordero con manzanas
1h 45min
Peras con chocolate y chile morita
40min
Pan relleno de trucha ahumada, atún y queso cremoso
14h
Timbales de calabacín con queso fresco
45 Min
Boletus con foie en papillote
30 Min
Cabezada de cerdo con manzanas especiadas
1h 40min
Tarta de castaña
3h 15min
Mousse de papaya
2 Std. 30 Min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 Min