Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle
- 300 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 3 huevos
- 15 g de aceite de oliva
Salsa de boletus
- 25 g de boletus deshidratados
- 200 g de caldo de carne caliente
- 15 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de vino blanco seco
- 2 cucharaditas de sal
- 80 g de nata (35% de grasa)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1411 kJ / 337 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con espárragos y chirlas
45min
Macarrones con salsa de setas
20min
Tallarines con salsa de setas y ajo negro
20min
Tagliatelle con boletus
1h
Risotto con setas a la cerveza
40min
Tagliatelle con salsa de queso y espárragos
2 godz. 45 min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2h 10min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 Std. 40 Min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Risotto con boletus
30min
Risotto con manzana y boletus
30min
Espaguetis a la carbonara
25min