Tagliatelle con salsa de boletus

Tagliatelle con salsa de boletus

4.2 32 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod. 30min
6 raciones

Suroviny

Tagliatelle
  • de harina (y algo más para espolvorear)
    300 g
  • huevos
    3
  • de aceite de oliva
    15 g
Salsa de boletus
  • de boletus deshidratados
    25 g
  • de caldo de carne caliente
    200 g
  • de aceite de oliva
    15 g
  • de mantequilla
    30 g
  • dientes de ajo
    2
  • de vino blanco seco
    50 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de nata (35% de grasa)
    80 g
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de perejil fresco picado
    1 cucharada

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 337 kcal / 1411 kJ
Protein 8.7 g
Tuk 17.1 g
Sacharidy 37.3 g
Vláknina 1.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...