Tagliatelle con salsa de boletus

Tagliatelle con salsa de boletus

4.2 34 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
6 raciones

Suroviny

Tagliatelle
  • 300 g de harina (y algo más para espolvorear)
  • 3 huevos
  • 15 g de aceite de oliva
Salsa de boletus
  • 25 g de boletus deshidratados
  • 200 g de caldo de carne caliente
  • 15 g de aceite de oliva
  • 30 g de mantequilla
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de vino blanco seco
  • 2 cucharaditas de sal
  • 80 g de nata (35% de grasa)
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 8.7 g
Kalorie 1411 kJ / 337 kcal
Tuk 17.1 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 37.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...