Kompatibilní verze
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro cortado en rodajas de 1 cm
- 300 g de patatas cortadas en trozos
- 80 g de zanahoria cortada en rodajas
- 100 - 150 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) cortado en trozos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de huevas de trucha (1 tarro)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 228 kJ / 54 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 127.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de cangrejo
35min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Vichyssoise
2h 20 min
Crema de andaricas
50min
Borrajas con gambas
40 Min
Crema de champiñones
20 min
Crema de mejillones
1 Std.
Crema de espárragos blancos
25 min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 Min
Crema de calabacín
25 min
Crema con rape y gambas
30 min