Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha

Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha

4.4 21 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 35min
18 raciones

Suroviny

  • de agua
    1000 g
  • de puerro cortado en rodajas de 1 cm
    300 g
  • de patatas cortadas en trozos
    300 g
  • de zanahoria cortada en rodajas
    80 g
  • de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) cortado en trozos
    100 - 150 g
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de huevas de trucha (1 tarro)
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 54 kcal / 228 kJ
Protein 2.7 g
Tuk 3.3 g
Sacharidy 3.6 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sodík 127.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...