Kompatibilní verze
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro cortado en rodajas de 1 cm
- 300 g de patatas cortadas en trozos
- 80 g de zanahoria cortada en rodajas
- 100 - 150 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) cortado en trozos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de huevas de trucha (1 tarro)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 228 kJ / 54 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 127.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 godz. 30 min
Cardo con carabineros
1 godz.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Calamares en su tinta
1h 5min
Txangurro
1 godz. 10 min
Porrusalda con calabaza
50min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Cardo a la cerveza
25min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Cardo con almendras
20min