
Kompatibilní verze
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro cortado en rodajas de 1 cm
- 300 g de patatas cortadas en trozos
- 80 g de zanahoria cortada en rodajas
- 100 - 150 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) cortado en trozos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de huevas de trucha (1 tarro)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 54 kcal / 228 kJ
- Protein
- 2.7 g
- Tuk
- 3.3 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Sodík
- 127.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Calamares en su tinta
1hod. 5min
Vichyssoise
2hod. 20min
Croquetas negras de chipirones
9hod. 45min
Borrajas con gambas
40min
Crema de espárragos y gambas
30min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Cardo con almendras
20min
Crema de boletus
1hod. 35min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12hod. 50min
Vichyssoise de espárragos
30min
Porrusalda con calabaza
50min