![Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/245D866E-A4D9-4656-AFAD-2EE55E57604A/Derivates/05BCB1CC-3BF8-4A78-AC8C-F7C627775D86.jpg)
Kompatibilní verze
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro cortado en rodajas de 1 cm
- 300 g de patatas cortadas en trozos
- 80 g de zanahoria cortada en rodajas
- 100 - 150 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) cortado en trozos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de huevas de trucha (1 tarro)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 228 kJ / 54 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 127.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de espárragos blancos
25 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Vichyssoise
2h 20 min
Cardo con carabineros
1 Std.
Vichyssoise de espárragos
30 Min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45min
Porrusalda con calabaza
50 Min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Crema de boletus
1 godz. 35 min
Sopa de ajo
40 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50 min