Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 400 g de chair de courge d'hiver, type musquée de Provence, coupée en tranches
- 1 pâte brisée maison
- farine de blé, pour fariner
- 8 tranches fines de bacon
- 3 œufs
- 80 g de crème fraîche
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de Rouy, détaillé en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1818.9 kJ / 436.6 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de potimarron et pomme de terre
1u. 20min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1 Std. 5 Min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Tarte automnale
1h 15min
Lasagne aux légumes
1 Std. 5 Min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1u.
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1u.
Pâtisson farci
1u. 20min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30 min