Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 400 g de chair de courge d'hiver, type musquée de Provence, coupée en tranches
- 1 pâte brisée maison
- farine de blé, pour fariner
- 8 tranches fines de bacon
- 3 œufs
- 80 g de crème fraîche
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de Rouy, détaillé en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1818.9 kJ / 436.6 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne aux légumes anciens
1hod. 40min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Tarte automnale
1h 15 min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1sa 30 dk
Pizza au potiron
1h
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Quiche carotte-cumin
1h
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10 min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Tarte croustillante carotte et courgette
1h
Gratin de potimarron et pomme de terre
1sa 20 dk
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min