Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 400 g de chair de courge d'hiver, type musquée de Provence, coupée en tranches
- 1 pâte brisée maison
- farine de blé, pour fariner
- 8 tranches fines de bacon
- 3 œufs
- 80 g de crème fraîche
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de Rouy, détaillé en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1818.9 kJ / 436.6 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 Std. 30 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Tatin aux navets
1h 10min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Tarte croustillante carotte et courgette
1h
Galettes de potimarron aux châtaignes
1h 15min
Couronne de légumes aux graines de courge
1 Std. 20 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Tarte automnale
1h 15min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1h