Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 180 g de haricots blancs secs, type mojettes
Le jour même
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 130 g de carottes, coupées en tronçons
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 70 g de céleri-rave, détaillé en dés
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 tranches de jambon cru, type jambon de Vendée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 610.8 kJ / 146.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20min
Soupe de haricots blancs à la tomate et magret séché
12h 55 min
Velouté de haricots tarbais au chorizo
12h
Potage Saint-Germain
45min
Garbure du Béarn
1h 10min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Soupe de pois cassés au lait de coco
30min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35min
Crème de pois chiches au lard
30min
Brandade de haddock
50min
Soupe paysanne au lard
55min