Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 180 g de haricots blancs secs, type mojettes
Le jour même
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 130 g de carottes, coupées en tronçons
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 70 g de céleri-rave, détaillé en dés
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 tranches de jambon cru, type jambon de Vendée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 610.8 kJ / 146.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbure du Béarn
1 godz. 10 min
Soupe de pâtes
35min
Velouté de haricots tarbais au chorizo
12 Std.
Soupe à l'ail
40min
Soupe d'alpage
40min
Soupe de haricots blancs
20 dk
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 dk
Tourin à l'ail
25min
Soupe au chou vert, châtaignes et lardons
45 dk
Soupe paysanne au lard
55 min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 godz. 5 min