Soupe de mojettes et jambon de Vendée

Soupe de mojettes et jambon de Vendée

4.3 32 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 13hod. 10min.
4 portions

Suroviny

La veille
  • 180 g de haricots blancs secs type mojettes
Le jour même
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 130 g de carottes coupées en tronçons
  • 100 g de blanc de poireau coupé en tronçons
  • 70 g de céleri-rave détaillé en dés
  • 20 g de beurre
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 4 tranches de jambon cru type jambon de Vendée

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 8.2 g
Kalorie 610.8 kJ / 146.2 kcal
Tuk 6.5 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 11.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...