Peperonata mit Oliven

Peperonata mit Oliven

4.6 34 hodnocení
Příprava 55min.
Celkový 1hod.
6 Portionen

Suroviny

  • Paprika, gemischt rot und gelb (siehe Tipp)
    1000 g
  • Zwiebeln halbiert
    220 g
  • Olivenöl
    40 g
  • Fleischparadeiser am Stielansatz leicht eingeschnitten
    500 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Vanillezucker
    1 TL
  • Rosmarin, getrocknet
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Cayennepfeffer
    ¼ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Oliven, schwarz, entkernt
    50 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    1 Spritzer

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 3 g
Kalorie 702 kJ / 167 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...