
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Paprika, gemischt rot und gelb (siehe Tipp)
- 220 g Zwiebeln halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Fleischparadeiser am Stielansatz leicht eingeschnitten
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Cayennepfeffer
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 167 kcal / 702 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel-Safran-Risotto
35min
Spargel-Antipasti
40min
Peperonata mit Pinienkernen und Kapern
4hod.
Risotto milanese
35min
Spargel mit Bozner Sauce
1hod. 25min
Frische Kastanien-Trofie mit Pesto, Kartoffeln und grünen Bohnen
1hod. 40min
Polenta
30min
Vitello tonnato sous-vide
4hod. 30min
Risotto Milanese
35min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1hod. 10min
Risotto alla Milanese
35min