Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Paprika, gemischt, rot und gelb (siehe Tipp)
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Fleischparadeiser, am Stielansatz leicht eingeschnitten
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Cayennepfeffer
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 702 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Schwarzplententorte
2h 40min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Peperonata mit Pinienkernen und Kapern
4 godz.
Risotto milanese
35min
Polenta
30min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45min
Spargel mit Bozner Sauce
1 Std. 25 Min
Safranreis
30min
Sauce alla Puttanesca
25min
Risotto alla Milanese
35min