Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Paprika, gemischt, rot und gelb (siehe Tipp)
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Fleischparadeiser, am Stielansatz leicht eingeschnitten
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Cayennepfeffer
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 702 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta
30 min
Gerstenrisotto mit Pilzen
1h 20 min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Sauce alla Puttanesca
25min
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Peperonata mit Pinienkernen und Kapern
4h
Spargel mit Bozner Sauce
1h 25min
Schwarzplententorte
2h 40min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min