Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Paprika, gemischt, rot und gelb (siehe Tipp)
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Fleischparadeiser, am Stielansatz leicht eingeschnitten
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Cayennepfeffer
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 702 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 min
Panettone mit Schokostückchen
4 Std. 30 Min
Caponata Siciliana
30 min
Sauce alla Puttanesca
25 min
Ratatouille
40 min
Peperonata mit Pinienkernen und Kapern
4h
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 godz.
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10 min
Mariniertes Gemüse
4h
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1h
Melanzane alla Parmigiana
1h 10 min
Focaccia mit Sardellen
1h 45 min